сряда, 1 октомври 2014 г.

Борисов премахна заплатите на военните, да се готвят съдиите!



Нов връх, подобен на втори Еверест успя да постигне псевдо генерала Борисов във вторник в Монтана! Директно се изказа, че военните и хората в сферата на „Сигурността” не заслужават заплати и пенсии за професионален труд.  Браво! Прав си! Има заплати – има проблем! Няма заплати – няма проблем! Те това е стила на решаване на проблеми на ГЕРБ. Какъв по-лесен начин да постигнеш „стабилна България” от това да я оставиш без отбрана и сигурност.
Борисов  явно нацяло се самозабрави!  А съд и закон? Че защо пък да се съобразява с тях? Както става ясно и от предизборната му програма няма нужда от съдебни реформи, на него тази система му харесва. Пък ако вземе да не му харесва – ще ги сменим – и законите и съдиите!
След като с лека ръка заяви, че военни и полицаи не заслужават заплати, явно идва ред и на съдиите и прокурорите. Защото ако хората на реда, сигурността и отбраната не дават качествен продукт, какво да кажем за съдии и прокурори. Чудно е как не се е сетил за това,  щото нали „Ние ги хващаме, те ги пускат!".
"Една година от приемането на закона, който премахва допълнителното условие за пенсиониране на военни и полицаи, без той да бъде обезпечен, се натрупаха над 200 милиона лева. Този закон трябва да бъде отменен незабавно", каза още Борисов.  
И глухия разбра, че пари няма! А „Той” най-много реве!
Затова измисления от ДПС и Георги Първанов генерал дава радикално предложение: Да запретнем ръкави! Каквото и да означава това?! Гадно е да си бивш министър-председател, свален от граждански протести. С парите на военните и полицаите няма да постигнете стабилността, за която претендирате предизборно! Те няма да стигнат и да запушите най-уникалната дупка в бюджета, която някога е виждала бедната ни и нещастна държава. Общо взето това ни чака – да ходим без заплати и наведени! Пожарникарят  иде! Мислете му!

Няма коментари:

Публикуване на коментар