четвъртък, 12 септември 2013 г.

ГЕРБ си назначи граждански съвет в Реформаторски блок

Реформаторски блок зазидали вратата за БСП и ДПС, но я оставили открехната за ГЕРБ. Наивни до безобразие,самонареклите се реформатори, забравиха доскорошните си изказвания против всички политически сили в страната и се прегърнаха не с кого да е, а с обединителя на всичко корумпирано и болно! Оставиха вратата си отворена за представителите на най-безпринципното, некомпетентно, сляло мафия и държава в едно, управление!
Наглостта продължава с това, че обявяват горното като новина.Реформаторски блок претендира за членство в Европейската народна партия, което прави вратата за БСП зазидана по принцип. ГЕРБ вече са част от ЕНП, следователно без „реформаторите“ да оставят вратата открехната, тя вече е широко отворена.
Гражданският съвет по-скоро напомня хайлайф сбирка на стари, не в смисъла на възраст, а на политическа преекспонация лица. 25 човека съставят съвета, като всяка партия, член на Реформаторски блок, има по двама представители, или граждани-съветници. Изумително смешно и нелогично е твърдението, че един съвет може да бъдеедновременно граждански и  да включва политическо представителство.
Обидно за българските граждани, онези, позабравените, но автентични граждани, е не само заиграването с морални ценности, патетични обещания и високи слова. Обидно е хора, компрометирани тежко, хора като Кунева и Костов, да претендират, че са носители на промяната, че са онези, които ще реформират НАС!
И нека прекратим яловото остроумие в наименуването на нови партии и обединения. Достатъчно нараснаха обезценените, омърсени български думи в имената на политически организации.
Нека гражданите претендират за гражданското.

Няма коментари:

Публикуване на коментар