вторник, 2 април 2013 г.

Кого ще бият най-много в БОЙКОТ?


Аз лично залагам на тройката „Борисов-Цветанов-Найденов“

Николай Цонев

Всеки ден бившите министри от Правителството на националното съсипителство се изявяват в медиите, все едно не са подавали оставка. Само Повелителят на протестиращите в негова подкрепа прасета го няма – покрил се е и изпраща ЕсЕмЕс-и с текст “Predatel” на целия си телефонен указател. Самата му партия се е видяла в чудо и е пуснала кампания да събират пари за горките си безработни депутати и за безработния си лидер, който насън движи яростно пръсти като ножици и крещи: „Меркел, Меркел – да ти се не види и Конгратулейшънса…“ На кратък номер 00000 за всички мобилни оператори-монополисти можете да изпратите ЕсЕмЕс с текст: Predatel! Цената е по споразумение с предизборния щаб на ГЕРБ.

Социологическо проучване, проведено поверително, интимно и лично от социоложката Мира Радева на 1-и април и представително за партийната структура на ГЕРБ в Банкя показва, че партията ще спечели абсолютно мнозинство не само в Народното събрание, но и в Конгреса на САЩ, полския сейм, израелския кнесет, както и в галактическия парламент от „Междузвезни войни“.

Играта на www.boykot.bg тръгна с летящ старт и тъй като все още няма статистика от многобройните битки с министрите в оставка, аз взимам вакантната позиция на политически наблюдател и оформям своя Топ 3 на най-битите. Макар и добре скрит зад своите министри, Бойко Волята за мен си остава основния кандидат да бъде понабит в БОЙКОТ. Очакваната му поява около 12-и април с добре изтрити спомени от 4 години зулуми в управлението ще предизвика бурни емоции в българските избиратели. Наглостта на ГЕРБ стига дотам, че чак са пуснали пътуваща изложба за своите успехи в управлението – ще дефилира из 28-те области на България, като особено тържествен прием се очаква в областните центрове от „най-благоденстващия“ еврорегион – Северозападна България. Очаквам той да събере най-много народна „любов“, нанесена с бухалка – хем е удобно, хем е тематично за неговата биография.

Втори в класацията вероятно ще е „министър в трето лице“ – Цецо Шестте Апартамента. Въоръжете се с мухпляската и го наградете за особена бдителност – по време на правителството на ГЕРБ България е оглавила световната класация за подслушвани на глава от населението. По данни от нашия добър приятел Цветозар Томов в САЩ подслушват 1 на всеки 7000 граждани. В Русия – 1 на всеки 300. В България дългото ухо на ГЕРБ е подслушвало 1 на всеки 80 граждани! С всяка тупалка от главата му се разлитат бръмбари, Калинки и други СРС-та. Ликуй народе – парите от данъци не са отишли на халост, защото Цецо знае кой с кого и защо – подслушва дори звукозаписното студио на големия си приятел Веско Маринов, за да чуе пръв кога ще се появи новия му хит. „Министър Цветанов“, както обича да се нарича самият той, отдавна живее в Страната на чудесата и колкото и да го удряте по главата – няма да има особена промяна в глупостите, които дрънка за организираната престъпност, съдебната система и сигурността на гражданите. Но вие не го жалете!

Почетното трето място в моята прогноза остава за Мирослав Найденов. След грандиозни на брой и по наглост далавери, след като през лятото получи от Бойко отговорната задача да отстрелва лисиците в Евксиноград, но не уцели нито една и след като успя да покрие с неувяхваща слава и десетки милиони своя ПР-ескорт, Найденов бе пратен на заслужена почивка и на спешен „преглед“ от следствието. Той е на път да докаже, че българите сме най-издръжливите хора в света след като изядохме стотици тонове ирландско говеждо, румънско конско и какви ли не други експериментални храни, които навсякъде другаде по света се изгарят.

Играта продължава – след изборите се надяваме окончателно да видим победния надпис GERB OVER!

Няма коментари:

Публикуване на коментар